×

Firma / POLITYKA COOKIES

POLITYKA COOKIES

Polityka strony dotycząca ciasteczek.

Niniejsza polityka cookies odnosi się do strony www.zwik.skawina.pl

Ciasteczka (z ang. cookies) to małe pliki, zapisywane i przechowywane na komputerze, tablecie lub smartphonie użytkownika podczas odwiedzin strony internetowej. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, informację o „długości życia” ciasteczka oraz losowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z której następuje połączenie ze stroną internetową.

W jakim celu i jak długo używamy ciasteczek?

Do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pozwalają nam zrozumieć jak ludzie używają naszej strony internetowej i pomagają w udoskonalaniu ich funkcjonalności i zawartości. Stosowanie ciasteczek nie zezwala na identyfikacji tożsamości użytkowników na podstawie informacji zawartych w ciasteczkach.

Długość istnienia ciasteczek na niniejszej stronie może być sesyjna (na czas przeglądania strony internetowej) oraz stała (pozostające na urządzeniu użytkownika do momentu ich usunięcia).

Ciasteczka podmiotów trzecich

Korzystając z niniejszej strony otrzymujesz ciasteczka należące do podmiotów zewnętrznych takich jak: Facebook lub BIP  . Więcej informacji na temat tych ciasteczek można znaleźć na stronach internetowych poszczególnych podmiotów.

W jaki sposób mogę zmienić ustawienia dot. ciasteczek albo je usunąć? 

Większość przeglądarek internetowych domyślnie ustawiona jest na automatyczne przyjmowanie ciasteczek. Można zmienić jednak ustawienia przeglądarki tak, aby ciasteczka były blokowane – w całości lub w jakiejś części, np. tylko od stron trzecich, albo aby każdorazowo otrzymywać komunikat w momencie kiedy ciasteczka są wysyłane na Twoje urządzenie. Pamiętaj jednak, że jeżeli zablokujesz używane przez nas ciasteczka, może to negatywnie wpłynąć na wygodę korzystania z niniejszej strony. Blokada ta uniemożliwi nam także zbieranie anonimowych informacji nt. używania niniejszej strony w celu stałego poprawiania jej zawartości.